Saturday, 20 October 2012

Target SPM Miraa Hussin ?


Assalamualaikum dan selamat pagi . Hihi harini hujan tak hujan tak . Miraa baru habis kelas akaun dan now tengah sibuk tunggu dad untuk jemput pulang . Laptop juga jadi peneman . Heh ! SPM ? Ya tahu . Miraa pun sibuk bukak lama Guru.Net dan Skor A . Hew hew tapi fesbuk suka betul kacau =.=

Mom kata meby skarang ni ramai yg tertonggeng-tonggeng belajar sebab yelaa kan ? SPM tuu dah dekat sangat dalam 2 minggu lagi kan ? Miraa pula sibuk menghadap lappy . Hihi . Apa target ? Soalan tu sebenarnya miraa tak suka nak target-target sebab miraa bukan jenis yg konfiden haha . Miraa tak berani nak target tinggi-tinggi sebab nanti kecewa . But thank god masa PMR miraa punya target mengena sangat walaupun ada sedikit tersasar . Hehe . Miraa target 7B dan 1C for Math tapi miraa dapat C tu untuk Scie . Gila kan ? Haha mengena betul target tu . So for this SPM miraa nak target 5A *tak kisah minus or plus* , 3B dan 2C . 

Apakah yg ditargetkan oleh miraa ? hehek okay . Miraa tahu for the percubaan miraa takdapat banyak A . Ada pun A- for EST . So for my SPM target this year miraa nak dapat A untuk BM,BM,EST,ICT,MATH hehe tak kene eh ? For B pula miraa nak untuk PAI,SEJ,SCIE dan akhir sekali for C PA, AMATH . Ngahahaha tak berani nak target lebih dari tu . Miraa hanya sekadar menarget . Manalah pula tahu mengena macam PMR miraa yg lepas kan ? heee doakan miraa agar miraa dapat capai target tuu ;)

Untuk maklumat korang , miraa bukan jenis yg pandai . Miraa ni sederhana sahaja even in class Technology . Hee miraa geram for percubaan tu =.= 3 markah lagi punn kalau tak miraa dah boleh dapat A . Dan yg lain semua sikit-sikit je lagi dah dapat B- tapi ? T^T kejam gilaa lah pemarkahan ni . Haha . Umm korang pula target apa SPM ini ? For senior kalau ada tips for last minute ni bagitau laa miraa ye ;) emel miraa miraahussin@gmail.com heh boleh guna tu untuk search fb miraa . Thanks ya pada yg bagu sokongan kat miraa ! 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini