Tolong miraa report ! T^T

Views
Photo: baca sini : http://miraahussin.blogspot.com/2012/10/tolong-miraa-report-tt.html
Assalamualaikum . Sihat ? Miraa tak dan bertambah sakit bila miraa dapat tahu ada FAKER guna photo miraa . Miraa tak tahu apa motif , Nak kata miraa comel oh tolong lah . Miraa perlukan hacker macam Kim Woo Hyun dalam cerita GHOST untuk kesan IP address moron ni kalau boleh dan repot kat polis :'D facebook tak nak bantu kan ? Lebih baik guna alamat IP then terus je pergi rumah manusia tak berakal ni . Kalau ada sesiapa tahu nak track IP address hubungi miraa . Miraa sanggup bayar :) Saman orang tu ? Why not ? Apa function nak guna gambar orang dan edit sesuka hati macam cibai ? ops maaf . miraa tak brape sihat so maaf sebab gunakan kata-kata kesat . Once again , siapa yg tahu track alamat IP orang tu dan tahu alamat rumahnya maklum kan kat miraa . miraa tahu bukan semua tahu track IP . ni selalunya hacker yg buat . so pertimbangkan laa . for those yg prihatin , ecewah :'D korang report laa moron ni . This account is pretending to be someone else . dan pada yg FRIENDS dgn akaun PALSU tu , korang pesan kat dia stop laa dan delete semua gamba aku sebelum aku buat tindakan yg lagi dasyat . Dan saya tahu akaun tersebut aktif skg ni . so kalau dia rakan anda atau anda didapati bersubahat . saya tak akan pernah tarik balik tindakan saya nanti .  Dan jangan nak bagi saya nasihat agar berdiam diri kerana saya tahu sekiranya saya berdiam diri , orang ni akan buat yg lebih sial . Sekian .

Link faker yg tak tahu malu .
Cover photo ny banyak sial gambar aku . tak tahu nak letak muka sendiri ke ?
Profile photo pun nak guna gambar aku tapi agak-agak ah . ramai yg tahu kelas aku j macam tu . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. SABAR YE DEAR :) BIASA LA TU NAK SGT POPULAR...PD HAL JELAS SGT ORG2 TU FAKE GAMBAR MIRAA

    ReplyDelete
  2. Mungkin kak mira comel sangat kot. Sbb tuhh dia curi :)

    ReplyDelete
  3. sabar ya kak miraa . saya tak reti la hacker2 bagai nih :') doakan semoga dia berubah ..huhu

    ReplyDelete
  4. sabar kak miraa ya ? :) dia jeles sebab kak miraa comel+cun sangat sebab tu la dia guna gmbaq sis;)

    ReplyDelete
  5. sy bukak dh xleh . mungkin dh terdelete kot . hmm :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini