Ada sesiapa nak beli I-Phone ??

Views
Assalamualaikum dan samat tengahari . Hihi . I-Phone 4 ada dalam 2 unit lagi kat tempat miraa . Dan miraa tengah mencari pembeli yg serius sahaja . So far semua cust dah menerima handphone tu dan last week miraa cuti sebentar due to SPM . Memandangkan ada lagi seminggu sebelum cuti ni habis dan SPM bermula lagi , miraa ambil kesempatan untuk promote lagi atas permintaan .
Ini hp tu . Kat belakang ada logo Apple dan takde tulisan made in China or Manufactured in china . Altough this is manufactured in china . Hp ni bukan ori dan thats why harga hanya RM350 . Noted that it got no 3G and apps store . This hp got ;
- WiFi
- Single SIM
- Bluetooth
- Games : Plant vs. Zombie , Fruit Ninja, Cut Rope, Gold miner,Angry Bird, Talking Tom and etc.
- Record voice
- Front camera 0.3MP and back camera 680px
- WAPS/MMS installed automatically
- Heat sensor screen: Easy to click
- Charger
- USB
- Headphones
- Etc.
Ini pula cara untuk memasukkan SIM card korang . Just keluarkan slot SIM kat kiri hp ni and masukkan SIM tu kat situ . Tak perlukan pengunci sebab ni fits dan mmg sesuai untuk any SIM .

This is how it works . Yg tu interface time call orang dan yg sebelah tu pula interface during SMS . Just tap on the screen to do almost anything . Kat tepi ada button for sound . Kat atas ada tempat headphones and switch to power off this phone and also to lock the screen .
This is the muka depan of the phone . Korang boleh pindah and drag item tu and susun ikut kesenangan korang . Ada banyak lagi but kat next slide . Korang boleh tukar background hp ni ikut suka korang . 
This is the notes . Korang boleh tulis apa-apa sahaja kat note ni as your reminder or shopping list :p hihi its easy to handle . And I know that you might ask me for video review :) Click on this link to watch the video and explore what's inside .

So if you like to buy it just text me at 017-817-4610 and I'll give you my account number . Just give me in your name , address , hp number and I'll post your phone ASAP after I get your payment . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. wah comelnya.nak tp belum tiba masanya. hehe

    ReplyDelete
  2. teringi, tapi quality gambar dia x brapa kn..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini