Adik aku seorang pembunuh ...

Views
Assalamualaikum hahah mesti korang baca ni pun sebab tergude dengan tajuk serta nak tahu sambungan from my status update kat fesbuk XD hihihi seram seram seram . Actually he's not a murderer . Lemme start the story telling once again okay ? :D

Once upon a time .. [Beat break] haha boring . Harini Ahad . Awal pagi tadi miraa ikut mom and dad awal lagi . Mom nak pegi Surati for a Tunas Puteri thingi . Meanwhile my dad nak pegi ambil kete kat wokshop sebab ... err that I donno la pula . Dan saya pegi beli cheese kek :p eh eh lari tajuk haha .

So once dah sampai rumah c abg (my adik yg fes) ni jalan jalan jalan tak berhenti kua masuk bilik . Buat apa ? Dia bersihkan bilik dia kononnya sebab cousin from Kundasang tu nak datang but tak jadi pula . Once again saya lari daripada topik haha . C adi sibuk dengan new lastik yg berbentu Y . Amboi canggih weh . Pasang kat tangan patuw tarik je :D bukan macam kiterr dulu-dulu pakai kayu . Haha

Then c abg siap kemas bilik dia . Dia kua laa kat kaki lima dan adi pun ada kat sana . Dorang tengok kat pagar tu ada seekor burung . Berwarna hitam bertaris putih . Burung ap tu ? Tak pula miraa tnye burung tu sebab dia dah .... hehehe . Back on track . c abg cuba-cuba laa ni pakai lestik tu konon nak tembak pagar tu spye burung tu lari   dan boom ! Tanpa disengajakan , headshoot xD !! Mati burung tu ! adi pun kte "baaa siap la abg . hahaha mati bah anak burung !" ahahahahah

muka abg terus brubah . Dia masuk terus bilik . hahaha . Tamat . kbai . Bosan sebab tu mengarut :p

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini