Friday, 16 November 2012

Azam 2013 Miraa Hussin

Assalamualaikum :3 Tanpa disedari tahun 2012 dah nak berangkat pergi :) Semalam dah tahun baru kepada Muslim (Awal Muharram). Masing-masing dah set azam tahu baru . Begitu juga dengan miraa :p Moving on to a better life performance . Oh okay what does that supposed to mean ? :D Abaikan . Berikut merupakan azam miraa tahun 2013 ;

1. To be a good listener ; -
Miraa sebenarnya bukan pendengar yg baik . Miraa suka sangat meluahkan isi hati miraa dan semua yg terbuku kat mem , bf dan family . Memang miraa pendengar skg ni, tiap apa yg mem or orang crita kan kat miraa miraa akan dengar tapi mungkin bukan yg baik . miraa akan pastikan 2013 lebih mendengar. Miraa jugak tak pandai melayan aduan rakyat from follower miraa :'D well I hoped that next year I'll be a good listener hee!

2. Nak body macam biola ; -
Amboi tu dia haha! Actually ini azam tahun 2012 tak dapat direalisasikan. Why? Miraa salah  planning. Tahun 2012 merupakan tahun penggemukan miraa. Miraa dah naik more than 10KG kot haha! I'm not joking so year of 2013 I would like to do some kurangan dalam permakanan dan makan dengan seimbang :D badan besar ni susah tao! Nak beli baju pun susah nak beli sua pun susah semua susah so siapa ada tips bagitau laa kat miraa yg gemuk ni ye? Hee sharing is caring you know :p

3. Money Mount ; -
Well you all know that I run an online shop right? But I started it on September so belum ada banyak keuntungan dan simpanan :p for 2013 tak kira apa yg berlaku miraa nak cuba kumpul until RM7k! Yeah! You can do it miraa you can do it! Amin.. Jualan from Sept-Nov dah sampai RM1k but not all are mine. That's only the jualan not untung. SO , bantu laa miraa :p nah meh shopping kat Miraa Hussin's blog. Beside that, Im no longer at school cause 2012 is my last year at F5 hihi. Maybe boleh dapat $$ melalui kerja sampingan. My mom cadangkan untuk bukak nursery kat umah :D Cause due to musim durian berkemungkinan my aunt akan minx jagakan anak dia :3

4. No more gadgets shopping ; -
Shopping ni macam tak boleh lari dari setiap perempuan terutamanya yg suka dengan barangan gadgets and accessories. Macam miraa tahun 2012 miraa dah habiskan lebih dari RM2k for tabs, handphone, accessories , cloths dan perfume :D !!! Tahun 2013 tak mungkin boleh berbelanja lebih-lebih lagi sebab miraa tak scola dah. Why? Kan miraa dah habis scola =.= so year of two thousand thirteen will be the year of berjimat dan mencari duit kah kah kah!

5. Tak mahu gaduh ; -
Hee this is personal . Miraa tak nak gado-gado dengan sesiapa lagi . Gado mulut ke gado text ke gado status ke apa-apa je lah . And the most important is miraa xnak gado dengan DIA . Kikiki! Miraa ni memang suka cari pasal :p hee Im sorry dear for everything that I've done . Friends , family , bf <3 Hee not only that, to my akak and abang too . Miraa just nak relationship yg baik dengan SEMUA orang dan taknak gaduh or simpan-simpan jarm patah dalam hati . Let the waves washed the sands . Apakah ? :O

Setakat ini , itu sahaja yg miraa boleh fikirkan . Azam 2012 semua dah langsai kecuali menguruskan badan yg montel ni =.=   Akhirul kalam , hopely 2013 miraa jadi kurus , dapat duit banyak , berjimat cermat , hubungan yg baik , followers yg baik :3 Amin
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini