Cara lain untuk dapatkan link MP3

Views

Assalamualaikum . Good morning :p ramai yg tak dapat URL / link for their MP3 player daripada beemp3 . Miraa rasa korang salah guna . Korang mesti dapat link from 4shared kan ? Fyi 4shared dekut :p dia taknak bagi use preview song dia . So korang boleh guna alternative way ni ;

1. Korang pergi ke laman MP3 SKULL .
2. Masukkan tajuk lagu yg korang nak . Tak perlu to strict . Search jea macam miraa buat ni .
3. Nampak tak yg miraa bulatkan merah tu ? Korang perhatikan details dy then korang tekan link download

 4. Pastikan once korang tekan download page macam bawah ni yg keluar ;


5. Korang copy URL page tu dan make sure ending URL tu ada ".mp3" . 
6. Masukkan URL tadi kedalam coding MP3 player tu . Korang masukkan macam ni . 

7. Save and then korang cuba pergi blog korang . Ada atau tidak lagu tu bermain .


Hehe for those yg nak coding MP3 player tu korang boleh pergi kat sini . Dan kalau lagu korang tak berputar juga , korang tengok step number 4 tadi tu . Korang tunggu kat situ until ada lagu tu bermain . Kalau takde lagu tu korang cuba tekan yg link download lain pula . Make sure korang akan landing kat page macam tu . Hehek . Thats all harap korang dapat faham ,

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

  1. maaf mira nk tnya boleh? kalau nak ambk kt 4shared nk letak code yg mna 1 eh tak situ? thanks :)

    ReplyDelete
  2. Dah jadi.Thank you kak Mira :)

    ReplyDelete
  3. tried it on my blog and it works out. thanks for this tuto! (;

    ReplyDelete
  4. Kak saya tak ada pun..saya tak paham url yg dah copy tu nak letak mana? configure html tu kat mana? ke mmg saya punya lain sebab saya pakai laptop mac..please answer meeeeee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini