Congratulations adik-adik #ikhlas nih

Views

Few days ago result UPSR dah pun keluar dan ramai yg gembira cause dapat keputusan yg cemerlang . Kalau nak dibandingkan tahun ini dan tahun-tahun yg lepas miraa rasa semakin ramai yg dapat straight A . (Berdasar pengetahuan miraa from post orang lah) hehek. Sejujunya miraa a bit jealous sebab miraa tak dapat keputusan yg baik dulu . Ada penurunan disitu . For percubaan dapat 3A2B but yg real dapat 2A3B . Kesian kan miraa ? Hampa tak dapat benda yg miraa impikan masatu ==' But berbeza dengan sekarang ni , ramai yg dapat 5A . 

Woo hoo ! Keputusan UPSR yg baik memudahkan korang untuk dapat masuk ke scola-scola yg baik or even scola berasrama penuh . But this is only the beginning . Wait for PMR pula ~ Wihihik ! Miraa pula yg tak sabar nak tunggu result-result semua ni . Kalau nak tunggu result miraa , lama lagi . Haha exam pun belum lagi habis . Tinggal lagi dua paper which is Account and EST . Once again congratulations to all my junior yg dapat banyak A and happy holidays ! Btw miraa ad keje :p miraa 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini