Monday, 12 November 2012

Flash back flash off :'D


It’s been about a a a year now we finally get back together. Teeettt ! Together as in ….you know what I mean ... “Family”. That’s better. It’s so awkward how I … Should I even do that? Like there’s nobody else in this world. “Why should it be you?” I feel like…  Ughh! Damned! What am I talking now?? “…I’m sorry…” crashhhh !!! It’s like the stone in my deep deep deep pain in my heart just broke. I love that kind of odd feeling. I’m happy now. Day by day I kept thinking myself “what am I doing…”

“…only you…” the words makes my words go away. When did I ever learn? Emm bila dia dah kata macam tu saya rasa semua berubah. The hate-ness becomes love-ness . Ahaa sheytt . Damned it ! Emm both are in odd … I don’t wanna talk about it … “No banana fruit two times”. Heh talak satu ea? Senyum hingga ke telinga aku bila fes read . Tapi … dah pernah dipoligami siapa lagi nak . *tapi macam nak* iskk bodoh =____= aku ni kuat pasan uhh bangang haha . Kalau boleh ulang masa ni semula aku nk haling diri aku dari bertanya pasal penyakit aku tu … *shhhh diam-diam*.

Kisses is like a poison. Not to them but yes to others. *saya le tuu*.  Some of bloggers nowadays suka tayang gambar dia dengan bf dia kissing-kissing bagai . Hugging-hugging bagai. Tengok gaya alim-alim tapi sebenarnya … yay geli lak :] to be honest my lip’s still virgin :p I’m 17yo now but I never kissed any guys selain my dad, adik(s) and my late grandpa(s) . Buat apa nak kiss kalau tak tentu bsame ? Buat ap nak takut jadi yg ketinggalan zaman ? :D

I have sorang kawan ni … Dorang dah bsame dalam 2 tahun :] then they decided to kiss for the first time and all of a sudden they broke up … How cool was that ? Sebenarnya ap yg sy nak sampaikan memang dah jauh ke laut . Cerita habis pergi lari . If you ever stuck in this situation , just think about the positive one and try to make friends and wash all the dirt with wuduk :]

Abang tetap abang . Sayang tetap sayang . Cinta tetap cinta . Benci tetap benci . Akhirul kalam , saya tetap dengan pendirian saya :* saya akan terus mencintai dan menyayangi bakal akaunteeeen gemuk tu :p dalam 7 ke 8 tahun nanti sy jemput korang ke majlis perkahwinan saya pula ye ? ngee ! Assalamualaikum
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini