It’s time to say good bye .

Views


Assalamualaikum TwT hum this Tuesday will be my last paper for le scary SPM but not for half of my friends . Dorang ada lagi paper EKO. Baru 2 tahun b’sama dengan dorang dah nak berpisah . two thousand eleven and twelve is so not enough . Rasa macam nak lagi ada next year with them . Geli geli la sukati aku nak post :’C !

We were like a family . Early in form 4 Tech kita takda puak-puak dan berkumpulan yg tak tegur sapa . Senang nak bincang , ask , ans , jokes , fun , laugh , cry , eat , sang , dance , greet . Our years back then lebih best masa ada cikgu Ainul and oso Ustazah Noor Aini . Both rocks ! Partying for every event . Cegu Ainul’s buffday , before puasa , raya party , and jamuan akhir tahun . Boleh dikatakan every month ada ja nak d buat kan kan kan ? :’3 dan in f4 mula ada “bunga-bunga” when dah ada 1 pasangan dalam tuu D ceria selalu ececeh !! :’D

Move on to 2012 where we all in SPM year. By then semua masuk scola semula dengan keadaan yg baik kecuali Epy ==’ kaki ber-semen dan hello to Syarril Syanizam :] budak baru la katakan . Baru masuk dan masuk pula kat kelas kitorang :’D is it hard ? For 2012 j kita tak buat party yg banyak macam last year . Kita lebih banyak berniaga kan kan kan ? dan tahun ni 1 one pasangan wujud :’3 hehek !

Anis ;
Lebih kepada bisnes wumenn :’D dia pun ada jual macam-macam benda thru online and COD . Cheap lens ? Ask her . Kita tak rapat pun but tak jauh jugak :’3 suam-suam kuku kott . But I always saw you cried . Cry and laugh . Its weird T^T haha

Jee ;
She’s “lurus” . Oh jahat nya aku TnT umm cane eh nak cakap ? Susahh nak jumpa org yg selurus dia kat dunia lelebih lagi “jaman” sekarang ni . Untung A’an dapat dia kan kan ? :’3

Betty ;
Seorang yg suka gelak :’D I know that you’re trying to put all your tears away with laugh ~ Haha mengarut sudah akuu . Kalau betty tak datang sehari pun g scola mmg rasa sunyi semacam . Dia pemanas pagi korang :’D dia suka gelak . Dan saya suka denga dia gelak .

Francesca ;
Actually masa F4 dia ni macam pendiam ja and on f5 bila duduk or dengan dia kejap rupanya dia pandai melawak :D syes rasa macam dia ni pendiam j

Eyna ;
Budak yg comel X3 kadang-kadang kecomelan dia pandai terserlah dengan tiba tiba . macama eh nak cakap ==’ emm she know how and when to act cute xD alaa dia memang pun comel  kpop-ers . shinee? Haha

Neney ;
Dia ada , maka jangan harap boleh senyap . susah nak korek rahsia dia . dia tak puas aty maka dia cakap . tak sah tak gelak sekali . kalau tak maka itu bukan dia . hahah


Aslyn ;
Saya suka bila dia bawak something delicious seperti nasi goreng belacan xD dia jugak sangat unik sebab dia ada surat beranak for her kitten haha .


Syamin ;
Okay . Okay . okay xD saya suka cerita something funny to her haha

Bibi ;
Online online online . Bukan lah . Tiap kali on twitter or fb post dia dulu yg ada :’D comel orang nya . Hehek not much to talk about you bie :’C cause bukan selalu kita bual-bual TwT

Ain ;
Don’t know what to say :) she wants everything to be perfect x’D tu yg paaaaaaaaaaaling aku tau tentang kau .

Mya ;
She’s a lover :] why ? ask her . nama kami sama :p dia miera dan saya miraa . haha see the different ?

Aini ;
Budak ni best :p dia kan gelak hahahah then penghujung mesty ada “oiiii ….” Hahaha masa f3 dulu rasa macam dia ni sombong sangat . I did tell you about that kan ? haha but when you hang up wif her oh man ==’ haha

Intan ;
A girl wif a unique bersin-ing sound :’D okay saya akan merinduinya walaupun kadang2 buat sakit jantung . Dia suka berterus terang dan cakap apa yg dia pk kan dan saya suka (y)

Alyn ;
Quite girl . selalu ada benda nak di buat :’D

Vianney ;
Don’t judge books by its cover XD you may cakap dia pendiam , but … ahha

Shahril ;
Awal tahun dia baik but makin lama makin mencurigakan :/

Hanafi ;
Mempunyai perangai yg agak aneh masa kat f3 . but then f4 dia mula jd okay sket sebab dah ada <3

Joshua ;
Baru kenal masa f4 ehehe . dulu dia ni macam pendiam but actually dia pandai jugak melawak . haha especially masa ngan cegu E . ahha

Solehin ;
Masa f4 suka gado ngan betty . masa f5 dia dah ada <3 haha dengan J . aceceh !

Syarril ;
Dia buda baru masuk how am I supposed to write about him ? haha all I know is that my bro and dad are talking about his car xD amazed may be ? haha

Esma ;
Budak ni suka cakap terus . but yg dia cakap mesty akan buat org gelak . duluu . kot haha


Am I forgetting someone? Of course not :’)
Jia ;
My best best best best best best friend ever :’C takda orang lagi macam dia . yes we do gado-gado but takde sampai gado tarik2 tudung kan ? :’D banyak rahsia yg dah dia pegang since f2 until now . its like all my dirty little secret she’ll know . kenapa saya jadi macam tu kenapa saya nangis or kenapa saya tak layan or even talk to others dia akan faham sendiri . sometimes kami sependapat . kadang-kadang jugak idea kami sama dan apa yg kami nak tanya , cerita or cakap akan sama :’D well it is hard to find this kind of friend anywhere . lelaki yg mengecewakan dia adalah lelaki yg paling bodoh ! T^T dia baik tahu !

Lela ;
Same as jia . sy kenal dia since f1 :’3 dia pendiam dan baik orangnya . kadang-kadang dia boleh jadi api XD dia ni suka bagi ceramah . bukan tu ja . kalau dia duduk kat tempat duduk jia masa jia tak hadir , dia akan ganti jia . disana lah mula dia pot pet pot pet XD ! semua cerita ada . dia suka ello kitty :p

Fara ;
Bakal peguam . one day . CSI-ers . penjahat == anak “mummy E” haha . sejarah ? alaa dia ja tu dapat A haha . Saingan semua orang . kalau benda-benda yg ada fakta fakta or something like that go and ask her I donno anything . haha mula-mula pk dia jenis yg tak layan orang . okay tanggapan yg bodoh T^T  some of my lil secret that jia tatau dia akan tau x’D well siapa lagi yg boleh saya ceritakan tentang rahsia saya ? peguam boleh kan ? haha heyy ! protect me plishh :$

Athirah ;
Sorang lagi yg nama macam saya TwT bakal akauntennn haha dia suka nombor . “Math is fun” haha macam klaka kan ayat tu ? kalau berkaitan math and account mesty dia tak akan puas hati kalau dia tak dapat markah yg sepatutnya haha . bila markah 2 dia dapat 1 , diia akan g depan dan tanya cegu haha

:’C nah nah nah nangis sudah aku .. masa awal tahun bukan main lagi bah mau scola cepat2 habis . sekali mau habis sudah berabis-rabis mau scola lama sikit haha x’D itu sangat-sangat mengarut . saya harap korang tak lupa janji kita kat cegu Ainul :’3 #I forgot the year . saya harap persahabatan kita macam iklan DiGi “Buddyz , takkan terpisah” . Amin . I love you TnT crying mode huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini