Friday, 23 November 2012

Musim Durian #hehe aku banyak duit!!!



Assalamualaikum haha tu dia hah awal lagi miraa update blog kan kan kan ? Siapa tak pernah makan durian ? Soalan apakah yg telah miraa reka ini ==' mestilah semua orang pernah makan right ? Hoho tahu tak yg skg ni dah mula musim durian ? hehe aunt miraa ada kebun durian dan skg ni baaaaaaaanyak buah woo haha . Miraa ambil kesempatan ikut mom and dad menjual bendatang ni . Pretty cool right ? kalau nak beli memacam kena lah usaha sendiri . kalau nak duit kena lah cari sendiri ! :D jangan terlalu mengharapkan ibu bapa kita bagi duit .

Smalam miraa makan durian . Sikit je but terus demam . Korang korang , lebih baik korang beli durian ikut yg berkila or ap org sane panggil eh ? Kat sini panggil "tumpuk" haha . cause ada kulit durian tu . Why do I said that ? Petua orang dulu-dulu kononnya boleh kurangkan panas dalam badan dan hilangkan sikit bau durian yg menyengat kat mulut dan tangan xD . Selain itu kan kan kan miraa ad google sket , ada some durian boleh tawar penyakit . Tumor , ap agi laa banyak XD haha 


Korang tengok jea gambar ni mesti terliur :p haha miraa mampu mengubat tu . mai laa datang sini miraa ada jual . we called it here "tapau" . HAHA setapau RM6 haha gemuk-gemuk belaka buah durian yg ada kat sini . Korang nak beli ? xD sorry COD only agaga . Where ? Near post office agaga apalah miraa ni . Okay babai ;) Have a nice day .
Share:

2 comments:

  1. haha miraa pun . awal tahun takde buah . ni pun baru smalam dapat makan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini