Persiapan tahun 2013

Views


Tahun 2012 dah nak berakhir dan begitu cepat hingga tak sempat nak buat apa-apa pun cuti ni. Sudah tentunya setiap kali berakhirnya cuti scola musim persekolahan pun bermula. Macamana persiapan korang untuk scola? Dah beli baju? Peralatan scola? Haha~ miraa dah pun bersedia dengan semua. Kasut scola miraa ada dua pasang. Satu hitam dan putih. Kasut hitam for Briged Bestari. Tak tahu apa? Well it looks like this ;
Pakaian seragam scola ada 3 pasang haha! Amek kau! Sonang den nak basuh dan tak perlu risau-risau kalau tak sempat kering sebab ada spare part xD but the only problem is the kain biru terlalu panjang dan membuatkan miraa menyapu lantai. Maybe miraa perlukan kasut yg lebih tinggi kut hihi! Beg scola miraa tahun ni kaler brown-brown. It’s actually Domo-kun’s bag :3 hee plus-plus-plus bf kiterr yg belikan tau xD tahun ni miraa jadi miss Domo smula dengan semua accessory berasaskan DOMO-KUN hah tu diaa hahaha nak tengok koleksi Domo-kun miraa? Here it is ;

Buku-buku nota , latihan , dan buku teks semua dah ada . Buku text selalunya diserahkan before school opening cause first day dah terus belajar. Miraa dalam kelas aliran Perakaunan dan memang berat buku tu ==’ bukan itu sahaja miraa mengambil 10 subjek dan berharap dapat lulus semua dan A+ haha amin…

Miraa tak sabar nak jumpa kawan-kawan miraa… yelaa lama tu bercuti… kut-kut dah tak ingat rupa kawan haha… lagi pun miraa akan menempuh SPM tahun depan. Oopps! Haha mesti kepala otak korang nak pecah kan memikirkan tentang entri ni? :D actually miraa tak pernah berpeluang nak post tentang persediaan persekolahan ;) it’s actually adopted from last year entry - repost.

Tahun 2013 miraa tak scola dah miraa ni lepasan SPM and maybe just MAYBE next year miraa akan belajar menjaga budak konon nak buka taska bila dah besar nanti HAHA or mungkin miraa akan jadi guru kat tuition center for sekolah rendah . Miraa suka ajar budak mengeja dan mengira so maybe boleh ajar dalam benda tu :p itu pun KALAU .. Amin .. hee okay laa sorry for this nonsense entry ;) I’m just a girl who has a big dream. Day dreamer :p have a nice day!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini