Monday, 26 November 2012

Pink and Blue photo contest ! Take notes !

Assalamualaikum hee ^^ P&N PC akan berakhir dalam masa 4 hari lagi . So macam yg miraa gtw kat page , miraa akan post semua hadiah tu after miraa habis SPM dan duit miraa kuar . Dalam 1K kut bajet utk contest ni . Miraa kira nak bagi Samsung S3 khaha tapi yg tu kena tunggu dulu ya ? Kalau pemenang nak cecepat hadiah tu boleh laa bagi Samsung Champ ke ap tu ;) Semua tu bergantung . Kalau haritu hadiah berbentuk makanan , miraa rasa nak tukar dalam bentuk gadget semua nya . MP3 ke MP4 ke telefon ke . That might be interesting kan ? So miraa nak ask korang yg join tu nak hadiah simple2 je ke or over2 ? Sebab miraa ni takut kang makanan tu semua rosak korang marah agi . Hihi ! So maklum balas anda amat diperlukan ! Boleh tinggalkan komen kat entri ni atau pun korang SMS kat miraa macam ni kat 0142026589
"Saya mahu hadiah over2!" or "Saya mahu hadiah simple2" ahha miraa akn kira semua msg yg korang bagi or kat komen entri ni okay ? :) Antara yg terlintas dalam fikiran miraa , mp3, mp4 , iphone , samsung s3 dan samsung note :) HOHO !! Btw sambil tunggu duit kuar dan SPM miraa tamat korang tolong kunjung link bawah ni dan share link ni kay ? :) Nak tambah lagi budget . Okay see yaa !

  campaign image campaign image campaign image campaign image campaign image campaign image
Share:

8 comments:

  1. Saya mahu hadiah berbentuk gadget!

    ReplyDelete
  2. Saya mahu hadiah over-over . Tapi dua-dua pon boleh .

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena datang sini nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    *Sila abaikan jika dah join .. Tq .. =)

    ReplyDelete
  4. saya mahu hadiah OVER2
    go2 gadget go !!
    hihi :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini