Wednesday, 14 November 2012

Thank You.

Pagi tadi masa tengah goyang kaki baca nota for upcoming paper iaitu pendidikan agama Islan dan science , tiba-tiba dapat message from Yezz! Miauuu ! Senyuman lebar ku berikan hingga ke telinga . Hee yg censored tu sorry ya hihi . First thing first takleyh over eksaited . Tapi dah terlebih eksaited nak buat cmne :D

Thanks to Hazuka Momoko sebab dia miraa dipilih :p bukan apa . Dia pun masuk , miraa pun nak masuk jugak . Tak salah mencuba kan Hazuka kan kan kan ? Kalau ta silap on this December blog dia kuar Yezz! project terbengkalai . Miraa busy dgn SPM hee blog dia setakat tu ja yg mampu miraa siap kan setakat ni . Dan ada lagi blog order tatau sempat or tak siap kan malam ni :'/ harap-harap sempat .

Akim ... muekeke . Started to blog bile monster tu tanya about me wif blog . Yela jakun kan ? Then hehari menyampahkan dia dengan soalan-soalan XD cmne nak buat itu , cmne nak buat ini . Kikiki . Kalau laa en dulu dia tak suh buat blog ad ke tu ? :D Ap aku mepek ni ? haha akim aku snanye tatau pun nak cakap ap haha . Saje bg kau saspen :p haha

Kbai nak .. emmm .. alaa ad laa :D see you soon !
Share:

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini