Wednesday, 21 November 2012

Yeah two more baby ~


Tak boleh dibayangkan bagaimana hancurnya paper Additional Mathematics miraa Selasa lalu ==' rasa nak jerit pun tak boleh . But sekurang-kurangnya miraa dah kompem dapat 5 markah kat paper 2 xD miraa rasa tu ja yg miraa boleh dapat full mark . Haha kesian-kesian .. Paper 1 okay laa kut tapi paper 2 memang macam nak makan orang punye soklan . Korang dapat soalan paper 2 amath in dp or whole number ?

Hoho dan tadi paper Scie sangat membosankan . Paper 1 miraa tidur dalam 10minutes . Dalam half hour dah siap dan dah tak tahu brape puluh kali miraa re-check . Ada pula yg dah awal-awal keluar . Plus tadi soalan dy sangat laa menggelikan hati . Bayangkan ad gambar battery yg bulat tuu then dia tanya fungsi for ap . Ad pula ea untuk mobile phone xD lepaih tu dy tye lagi ap alat utk penghubung . Dan antara jawapan yang ada is kompas , kalkulator , meter speed ke ap haha opkos lah satelit . adui . lagi lagi lagi dia tanya ap penyebab lumen bla bla bla . Antara jawapn yg ad , pisang , biskut agagag adoi macam-macam XD


So for this week ad gap lagi seminggu lebih . Then the last two paper is sooooo menakutkan . Prinsip Perakaunan and oso English for Scie and Technology . Amek kau . Siapa kata senang miraa salute lah kaat orang tu . Miraa terkial-kial mencari jawapan for Amath haritu yg lain relax jea tapi ad yg sampai nangis :O miraa takde nangis cause miraa tahu mmg tagune nak nangis for past :p amboi haha kayy thats all nak bebel for this exam . Korang okay tak dengan cuti ? :p
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini