Buat duit depan FACEBOOK & TWITTER

Views

Photo: Okay ambil angka yg kecil , bayangkan sehari dapat RM1 dengan hanya dudo online share iklan from http://my.churpchurp.com/miraahussin/share/churpchurp-invite/ . Bayangkan kalau sebulan dapat brpa ? Bestkan ? Jom daftar kat sini  -> http://my.churpchurp.com/miraahussin/share/churpchurp-invite/ <3 Kalau suka , hit the SHARE button :) Its always free !Tahu tak yg korang tak akan rugi bila daftar kat sini . Korang boleh dapat duit sambil korang online Facebook dan juga Twitter korang . Bukan sahaja korang dapat duit , korang jugak dapat tahu latest hotstuff :) Contohnya seperti Windows 8 , Fear Factor yg akan diadakan di Sunway Pyramid this December , dan ber-macam-macam-macam lagi seperti "macam" itu . So korang apa tunggu lagi? Belum terlambat lagi untuk korang DAFTAR dan yg paling penting dan disukai oleh orang ramai ialah , ianya PERCUMA . Korang hanya perlu ke laman ini dan daftar . Isi details korang dan korang dah boleh mula untuk berkongsi link ke laman sesawang seperti fesbuk dan tuiter xD ! Mudah bukan ?

Quick tutorial ;
1. Login
2. Pilih iklan yg korang nak share dan tekan SHARE NOW
3. Boleh guna ayat korang sendiri ataupun gunakan template yg sedia ada
4. Share dan siap! :)

Earning korang akan masuk setiap kali ada rakan korang yg tekan link tersebut . Jangan terlalu mudah untuk berputus asa dan fedup sebab earning takde . FYI earning from this Churp Churp actually lambat masuk dan fyi2 , pihak Churp Churp tak akan masukkan earning daripada hasil self klik korang :) IP akan dikesan katanya . HOHOK! So thats why dorang tahu . So good luck Churping around ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. camne nak naikkan earning tu ek? Boleh wat tuto tak? Hehe~ baru buat acc ChurpChurp. :D

    ReplyDelete
  2. umur kena brapa baru bleh daftar ?

    ReplyDelete
  3. hai miraa nak tanya..cm mne nk uat kotak cm ni https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c0.0.403.403/p403x403/302778_458293577546003_772202027_n.png

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini