Cara CASHOUT earning from Churp-Churp

Views
Assalamualaikum . Harini miraa nak ajar korang cara untuk cashout earning churp-churp korang dan kepada yg belum tahu apa itu churp2 jangan segan2 tengok kat sini dan daftar ^^  okay jom mula .

1. Login masuk ke account churp-churp korang
2. Tekan arrow down button kat tepi browser korang dan tekan Manage Account . Macam kat bawah ni
3. Korang akan masuk ke dalam page ni dan korang nampak tak perkataan Cashout Now? Kalau korang tak nampak maybe korang punye duit earning belum lagi cukup :) Fyi korang kena pastikan earning korang lebih daripada RM100 .
4. Then akan keluar macam ni . Korang tekan  Confirm Cash Out .


5. Akan kuar benda ni dan korang tekan OK . Okay? XD


6. Then check status kat sini :) Ini macam .. Dan ini sebab miraa kata pastikan earning lebih daripada RM100 cause dia akan cut RM1 .


7. Korang pegi emel korang dan ini korang akan nampak :)


Okay siap! ;) Berminat ? Heheh ~ Then korang daftar lah kat sini :) Sekian .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. wahh..dah dpt cash out..tahniah!ehhee

    ReplyDelete
  2. wah cptnya earning sis mira naik !! mau bca tips ne... hehehe.
    btw, congratz ya sis !

    ReplyDelete
  3. Haii sys , nak tanya nie cemana nak guna churpchurp tuh ? nak sign up tapi takreti guna :(

    ReplyDelete
  4. dia masukkan duit ke bank ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Tp dia akan hantar cek dulu. Nanti beh tunaikan cek tu at bank

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini