Sunday, 2 December 2012

December Morning #wow


 
Assalamualaikum n_n and as we all know that we’re already on the month of December and I’m really hopping that the lawyer would proceed the $$ transaction so that my dad would let me go  to Petaling Jaya , Selangor . Yeah~ I wish its before 16th of December :’3 Cause after that date surely me and him will never going to meet each other TnT he’ll be in Negeri Sembilan after 16th Dec . Why ? He is a student in accounting bla bla bla there ==’

Okay cukup lah dengan baha Inggeris kau miraa . Haaaa :’O but really rindu sangat-sangat kat dia lebih-lebih lagi bila bulan December dimana dia akan menyambut hari lahir dia .  Pretty sad cause I’d never celebrate his buffday ... Cakes? I do made once for him but got *@!^# TnT orange cake sucks ! Haha menyesal bagi dia rasa that type of crap TnT someday I’ll cook for him. Wife? May be <3 Wish us luck. Amin . 1st of December was a day ago but for real he changed me :p okay its supposed to be private but I can’t help my self to write it on my blog X3! The time is ticking ad hello December! At 12.59 midnight we hang up on the phone for about an hour+++ hehek talking about bla bla bla laugh laugh laugh and laugh . Well I’m glad that both of us were in a good mood and we go to bed to rest – sleep.

Ohh! No no no you corrupted mind ==’ we didn’t sleep together as in one room . Haha bayangkan sikit macamana nak berlaku benda tu sedangkan dia berada beribu batu dari saya ? Haha no double meaning bah :D he told me that esok dia akan keluar to catch an anti-Virus for his pc or something :] so then he woke up early at 8o’clock ody texted me . ngaahaa and another call talking bla bla bla again in the phone x’D then theres go my RM5+ boleh pula lupa add 131 infront of his number kan ? :’3 but tak menyesal pun . Heheeeee lepas je calling sy terus berubah jadi “manja”. Oh hohoho am I being tamed ? Don’t know :p

So back again sy asyik memikirkan tentang call pagi tadi . haha! Then i started to talk to my self , to the wall, and one more thing. Sy menjadi post-active . sy asyiik dengan post stats kat fesbuk hihi well of course using my StrawBerry phone HAHA joking ~ sy bertambah malas untuk bukak lappy ni dan sy decide beli pass 100MB for 1 week cause 5MB sangat-sangat ta cukup for a person like me . once again, Maxis please say thank you to me :p buat masa sehari sahaja saya telah menghabiskan Rm20 untuk membeli topup . suka tak ? X3 so jangan lupa bagi saya free call lagi keh keh keh

Heheeee~  bee , can you call me “beby” ? :D aha aha aha !! Seriously I’m being psycotic ! oh oh tak bukan . its just MANJA :p !! Sama macam kucing atas tu hahha . Oh my gosh what is happening to me x3 rasa macam tak percaya in just 45minutes he changed me . btw , sayang ... ingat ni -> EMPAT hahahah don’t laugh ! I’ll eat you if you laugh xD dan dan dan cakap kat kawan awak jangan jelos ! :O ! haha kayy nak jadi anaak yg baik dan bakal isteri yg baik X3 nak kemas rumah , nak basuh kain , nak masak untuk family dan yg paling penting ! nak tunggu call dari dia :3 have a nice day ebelibadi <3 Love you
Share:

2 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini