First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah

Views
Click to join

Harini nak join satu giveaway from belog kawaii-kawaii :3 fyi ni kali pertama join ga or contest since beberapa lama menyepi . Hik hok ! Maklumlah malas yg berganda =oo= Miraa dah follow like dan click everything . So its time for me to put some pictures ! 


Gambar ni diambil masa last paper SPM12 :O ! Hoho masing-masing nanak kuar kat pagar scola . Hihihi . From left to right , Fara , Aniesz Neney , Ain, Bibie and opkos me ! :p


Ngehehe ini dia si bestie saya :) Najihah Kassim ! Hoho kami ke perpustakaan untuk berputograpi :D Well its our final year at SMKMP :'C ! Sedih rasanya .


Akhir sekali our latest trip . Aisemen Haha . masa ni kat Beaufort ;) Jenjalan makan angin . Konon lah . Haha .
 So I guess that's all phuto wip me buddyz ;) Hehek harap menang la kuttt . Ada sling bag tu .. Hee ! Jangan lupa klik banner tu kalau nak join . Kay adioss :* Btw saya tag YuYui dan juga Abby !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini