Follower's gadget

Views







Ramai yg tanya tentang follower gadgets ni :) Actually for pengguna Layout Design / Simple template korang boleh add gadget tu . For classic template takdapat dah . Well tatau lah kalau ada alternative way cause yg cara miraa tu dah tak boleh guna dah dan yg code miraa ni miraa simpan sejak awal . Kalau nak tukar2 ID miraa bukan tahu pun hohoho ! So now get it sayang-sayang sekalian ? :) kay my work here is done ..

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini