Ish nakal!

Views

Weee it's  10PM and Im still awake :3 hoho ni sebab nak tunggu buah hati pulang x3 jahat dy tgalkan miraa TwT haha gurau gurau ... takpe, dia kua g men badminton bukan melumba moto x) hihi ... senang nak pikat hati dia.  Cmne?  Ngee miraa pun tatau ..miraa j kut tau buad xD! Awal-awal asyik gaduh, last-last berbaik semula ...

Wee again ... harap-harap dia pulang awal sikid. Tadi festaim ankat cll dy mse umi ada kat sblh x3!!! Takut-takut nak angkat ...ahaa ini post dah serupa rojak. Mana mula mana akhir pun tatau ... in a couple of hours its our monthineversary :*!  Dah 2 tahun 8 bulan hubungan kitorang x') semoga hubungan ni berkekalan selamanya <3 ngee da da da babai ...

* update entry ini kerana terlalu gembira di dalam hati *


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. 2 tahun? hamboiiiii lamanya.. hope kekal ye sayang :)

    ReplyDelete
  2. alala comel je :) like ur belog!

    ReplyDelete
  3. jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


    Jangan lupa join mereka juga : TOPUP RM100
    & KENALI KAWAN BAIK

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini