Kami burung hantu #zaenuramira

Views


Assalamualaikum .. hey hey hey :p korang .. cuti ada lagi dalam 23 hari . korang buad apa ? haha miraa cuti manyaaaaaak panjaaaaang xD ! But cuti si dia ada seminggu sahaja lagi T^T kesian dia .. hehe :* harap-harap dia rajin laja :3 boleh tanggung kluarga nanti dah kawen xD ! alahai miang betul ..

Bila seseorang tidur di siang hari dan berjaga di malam hari memang akan di gelar “burung  hantu” . okay more to him :p tapi apa kurangnya dengan miraa .. macam aneh ja tetiba jadi macam ni x3 selalunya orang akan msg di siang hari but kitorang macam burung hantu mula text waktu senja dan calling waktu malam . malam ? aha more to “mornite” . start at 12++ dan selalunya akan membiarkan telefon di dalam talian sehingga 2-3AM+ woaa :O!! hebat kan kitorang jadi owl ? :3 comel-comel owl ni . gebu-gebu haha ~ Sejak dua menjak ni makin dalam perasaan ni kat dia x3 orang nak bersenget mulut tentang kami biar lah :] buad apa pk tentang ap yg orang lain pk ? tak perlu nak fikir bebukan ~ takde buad bende yg bebukan pun :O !!! hee mesty korang pk that banyak cdt kitorang .. act kalau pk camtu pun bagus gak xD amin kan skali hehek ~ untung skg ni ada 131 ;) boleh call dalam sejam for only RM1 … hee 3600 seconds really means much for me :p

Benda paling miraa takut is that hubungan ni akan hilang :’3 some couples only think about short time blablabla .. but kitorang tanak hubungan ni jadi sekadar hubungan “cinta monyet” . hey fyi me and him human ==’ hihi kalau boleh nak sampai ke jinjang pelamin ! X3 !!! Kalau dia jodoh miraa , alangkah gumbiranyaaa ~ aduihhh x’D ngalir ai mate .. haha :’) bee , bby syg bee :p ekh kau geli ? apa ku kisah haha X’D some people said that sebelum kita jumpa org yg bbtl sygkan kte , kte akan jumpa ngan orng yg paling tagune haha XD !!!!!!!!!!!! okay sampai sini sahaja.. kang mencarut aku haha


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini