Wednesday, 26 December 2012

Kunin bulat comel

Assalamualaikum ^^ hoho akhirnya header blog miraa dah berubah alek . Sebelum ni guna emter :p hehek and sebelum tu lagi guna couple doodles . But miraa silap sket :p hehek . Fyi doodles ni miraa tempah ye :) Price for this cute couple doodle're RM20 . Ngohoho ! So jangan suka hati suka badan pegi copy paste . HARAM ! Tak halal blog tu xD adoi jahat nya mulut . Hik hik hik . Actually nak buad baju kunin sebab me and me buah hati tu ada T kunin . But kitorang bukan guna as DP pun . So cukup laa kot guna kat Doodle . Hehek cuba tengok kat sini . Sama tak muka miraa dengan doodle tu ? xD yg boy tu pulak ikut sikit2 muka bf miraa haha tapi doodle ni agi comel xp !

Hee~ Kay nak kerje kumpul duit nak beli kan buah hati miraa hadiah :3 esok bepday dia .. Yey ! Dah masuk 18 dah diaa haha . #Jarang update
Share:

7 comments:

  1. cantik2..tapi tak sama..hehe..(^_^) sama la sikit..hehe..anti ngajuk plak..

    ReplyDelete
  2. comelnye headear tuh...doodle die pon menawann (^_^)

    ReplyDelete
  3. Eymasu, hehek suh pembikin chibi ni ikut mukq but xnk 100% smw hehe ty

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini