Thursday, 27 December 2012

Miraa Hussin: Blogger muda berpandangan jauh


Peh ! Tajuk entry bukan main lagi menyengat mata korang xD wohoho ! Oh sebelum tu, Assalamualaikum :3 hehek . Finally after about two or three years I've been blogging wif blogger.com , my site akhirnya keluar kat magooozine ! Hoho thanks Yezz! <3 sayaaaaaaaaaang Yezz! :p Actually kan crite nak beli mag ni macam akak Lyssa gak xD betul-betul tinggal seketul majalah ni kat kedai tu masa miraa pergi beli . Lepas beli tu terus senyum-senyum kambing sambil loncat-loncat pulang semula ke tempat meniaga durian dan senyum selebar-lebar ala bila tengok ada muka miraa agaga
Kay over exited :O banyak benda yg diulas oleh Yezz! about my blog . Dan dan dan ada jugak diulas pasal online shop miraa :3 thanks Yezz! nahaha bertambah banyak lah jualan miraa ni hehek amin-amin . Sempat agi Anis (budak sebelah) kata "Pa tengok dia masuk majalah" haha dan ayah dia un kata "Memang lah sebab dia comel . Kalau kau comel kau pun bulih masuk" haha nak pecah perut denga orang kata aku comel . Oh gosh .. Hee okay now busy again . Maklum lah hari Khamis <3 hehe . Thanks for all your supports guys <3
Share:

38 comments:

  1. Waa! Tahniah. Bestnya dapat masuk magazine. ><

    ReplyDelete
  2. tahniahh kak miraa :D seronoknya ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. Sya dah beli. first-2 tak perasan then, akak bagitahu baru perasan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha akak bukan pemes sampai org nk cam :D bese2 j. Hee ty

      Delete
  4. Kak Mira , blog akak memang deserve masuk YEZZ pun . Saya dah beli pun YEZZ keluaran terbaru ni . Congrats ye akak :)

    ReplyDelete
  5. I baru saja beli majalah yezz semalam hih and saw your blog at yezz. Congratulation :)

    ReplyDelete
  6. Waaa . Congrats Miraa . Keep it up :3

    ReplyDelete
  7. Wahh . Tahniah ! Huntonglah !! Famous sudha ya ?? :D

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah!! mesti tak sangka kan ?? nak tanya, time tgk majalah then ada story pasal blog mira, mira dah tahu atau tak tahu langsung blog masuk magazine ?

    ReplyDelete
  9. Untung la...tahniah mira :)
    memg blogger muda berpandangan jauh la awak ni.hihi^^

    ReplyDelete
  10. seronoknya dapat masuk magazine, jealous :D

    ReplyDelete
  11. waah :D! kak mira suda msuk mag la . tahniah yaa kak . jeless sngt'3 xD .. btw kak mmg ptut pun msuk mag tuu :D . tumpang gmbira xD

    ReplyDelete
  12. Dah baca dah tadi,tahniah eh dapat masuk majalah Yezz! :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini