Miraa Hussin's blog partnership search

Views
Hello hello . I bought this Samsung Galaxy S3 clone using my own money . Interesting enough ? Im finding business partner for my blog shop . 

What you need to know ;
1. I don't post the item . Supplier post it.
2. No refund for any item in MHB once been payed.
3. All payment must be transferred to my banking account which is MAYBANK and BSN
4. Profit will be divided equally at the end of month.
5. You need to have WhatsApp account so we can chat every time there's a new order.
6. You'll be the second admin to MHB page .
7. No cheating . No stealing . And when you do that we'll make a police report . Dare ?
8. Targeted to those who are in the waiting line *mereka yg tamat SPM* sebab ada masa utk bkk dan monitor mhb .
9. Tidak ada kena mengena dengan mana-mana syarikat mahupun blogshop dan online shop yg lain

How to apply ;
1. Simply text me at 017-817-4610 via WhatsApp .
2. Give in your ; Full name , IC number , HP number , Address and Email .

I'll inform you via email if you're picked . Thank you .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

  1. saya berminat tapi saya takde whatsapp :'-)

    ReplyDelete
  2. saya berminat tapi saya takde Whatsapp :'-)

    ReplyDelete
  3. nak tpi whatsapp tu. hehe, kg ibu baru ada. kat sini takda wifi.

    ReplyDelete
  4. hohoho mau juga tpi yui sibuk fokus PMR.. huhu WhatsApp pkai tab mama ja lah... huhu :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini