Pemenang Pink and Blue Photo Contest

Views

Assalamualaikum dan salam sejahtera . okay first of all miraa nak minx maaf cause umum lambat . yg kedua miraa minx maaf miraa tukar hadiah . miraa jugak minx maaf sebab miraa akan ambil masa yg lama utk hantar hadiah . dan yg keempat miraa minx maaf miraa pilih pemenang mengikut like dan ketepikan katagori lelaki dan perempuan . ramai yg kata tak adil sebab orang dah berusaha dapatkan like but then tak menang pun . “so what aku yg anjur contest ada tak puas hati?” aha tiru2 ayat from kumpulan Balas je tuu ~

Well like I said I ikut jumlah dan kiraan undian yg SAH !!! Tak dinafikan LIKE kat page miraa dah meningkat dan miraa berterima kasih kat korang semua atas kerjasama korang untuk ikut syarat tu . so nak tahu pemenangnya kan ? haha ada jugak kene pelempang nihh ..

Treng deng deng deng deng !
*drum roll*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pemenangnya adalah …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sikiiiiiiiiiiiiittttttttt lagi :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Almost there xD haha
Gurau gurau :3

 Hadiah utama: 
Tempat pertama = Tan Bee Lian (2362 likes)
Samsung phone
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat kedua = Wan Mohd Zafuan (2158 likes)
i-Phone 4
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat ketiga = Nadratul Syazwana (1888 likes)
MP3
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

* * *

Tempat keempat = Aida Syahirah (918 likes)
Mustache necklace
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat kelima = Nur Fatihah Husna (751 likes)
Owl necklace
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat keenam = Wan Nurul Aniza (704 likes)
Peacock necklace
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat ketujuh = Alya Najwa (540 likes)
Mustache ring
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat kelapan = Faranatasya Razali (494 likes)
Owl ring
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat kesembilan = Aziraini (492 likes)
Ruby big red ring
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Tempat kesepuluh = Hana Hanim (417 likes)
Leopard earring
1 year membership @ Miraa Hussin’s blog

Saguhati ;
1/2 year membership @ Miraa Hussin’s blog
For
335 likes - Fareeda Faris
295 likes - Zatiey Ismail
263 likes - Normah binti Tuah
223 likes - Syazana Najwa
212 likes - Alya Maisarah bt. Noor Hisham


Tahniah miraa ucapkan kepada pemenang-pemenang . Para pemenang tempat pertama hingga kesepuluh  sila hantar maklumat korang kat emel miraa dengan subjek “1-10 winners” ke miraahussin@gmail.com .
Nama contestant : *nama korang kat list pemenang ni*Nama penuh :
No telefon :
Alamat rumah :
Hadiah :

Pemenang saguhati pula sila hantar maklumat korang melalui message ke http://fb.me/miraahussin .
Nama contestant : *nama korang kat list pemenang ni*Nama penuh :
No telefon :
Hadiah :

Peserta wajib menghantar maklumat korang semua skali sebelum 7hb Dis 2012 ini . sebarang emel/msg selepas tarikh itu tidak akan dilayan . harap korang bagi kerjasama dan jangan kata miraa ni kejam :) penganjur lain suruh redeem hadiah dalam beberapa jam je ^_^ okay I think my work here is done . dan jangan risau ! album contest tu miraa dah delete takut korang kata miraa guna gambar korang untuk tujuan lain pula . sekali lagi tahniah kepada pemenang dan terima kasih kerana memberi kerjasama dalam menjayakan contest ini :) @MiraaHussin

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini