Monday, 31 December 2012

Penutup tahun 2012

Assalamualaikum . Well this might be the last of my entry post for 2012 . Wihuuu ! Tomorrow's gonna be a new year . We'll say good bye to 2012 and hello to 2013 . Another new year for me and my future husband Mr. ZNZ woo hoo ! dah masuk tahun ke 3 miraa dan zae sambut new year brsame hehe lg 4 bulan hubungan kitorang masuk 3 tahun ... yey ! and 4 days ago was his birthday but I didn't get any presents for him  mesti dia sedih . Grr jahat betul miraa ni  Actually masa jenjalan kat Paksun , nak belikan dia BUM's tee . But masa tu we're in rush tak sempat pun nak pilih-pilih baju untuk dia . Well harap-harap kene terima lah keje this week kat kedai tu ehehe . Boleh buad duit lagi 

At 2.30PM tadi miraa dengan mom g kinik and timbang berat for 2012 ni haha punye la terkejut bila tengok berat miraa sangat-sangat berat . In Chinese it's "pa" hahaha wow aku berat aku berat !  ni memang seriously kene bersenam dan kurangkan makan makanan seperti KFC dan AYAM huaaaa (!) Entry miraa lepas-lepas mengenai azam tahun baru kan . HOHO moga-moga dapat miraa realisasikan azam tu sepenuh-penuhnya . Ubat dah beli ni . Tinggal lagii nak kurangkan dan adjust semua pemakananhaha . Abang Z jangan marah ea ~ Your sayang ni nak kuruskan badan bagi macam biola 

# actually batt lappy dah habis mse nak tekan post haha nasib baik ada blogger apps kat s3 ni :3
Share:

9 comments:

  1. Happy New Year , kak Miraa ! ^_^

    ReplyDelete
  2. Moga2 azam dapat direalisasikan ! :D Dan selamat menguruskan badan. Ahaks xD Hihiii :3

    ReplyDelete
  3. Happy New Year Miraa !
    Hehehe... Samalah azam kita, kuruskan boyot "pa" ne... Huhu Yui sdh msuk obes jugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tapi yui ambil AL kan ?

      Delete
    2. Yui mw ambil, tp bnyk rules dia. Hoho ssh ooo x boleh makan itulah, inilah... Huhuhu. Puasa sunat jalah kali...

      P/S: Puasa Ganti pun blum bwt. Ahha !

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini