Samsung Galaxy S3 Dandelion

Views
After about two weeks helping me mom selling those king of all fruit . Aiceh ! HAHA geli pulak . Well korang pun tahu after tamat je exam SPM haritu miraa terus ikut menjual :p hah ini lah hasil miraa berpanas kat kem menjual segala buah raja ini iaitu Durian . A bit sedih lah cause nak kaler putih dapat yg ini :) but still cool . Hoho . Next up ! Nak kumpul duit nak beli ...emmm masih berfikir lagi haha . Nak beli tiket kot :3 heee kay nak buad duit lagi haha babai ! Dan dan dan result PMR kuar harini kan ? Amacam :p Adik miraa dah kalah kan miraa wo . Dia ada A haha TwT kbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

  1. bestnya miraa... huhu. pch tradisi straight A d mjkir kan? btw, thniah c amieww tu jga.

    ReplyDelete
  2. welcome to the club..hehehe..telefon ni memang best! ^^

    ReplyDelete
  3. Kumpul duit utk mse depan kut ... hoho

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini