Saturday, 29 December 2012

Taratatata~ Hangout me chinggu !


Muohoho . Yesterday (Friday) miraa ngan mem kua jenjalan kat mall . (CP and Wawasan) kay tak seseronok macam time Choo choo train . Kitorang berlima sahaja yg berjalan . Me, fara , tira , amal and lela . Jia tak ikut . huh . awal-awal kata nak ikut tapi dia cancel lak :') lagi satu kitorang kali ni tak banyak bergambar dan jugak semua tak jadi buad . Na main bowl , semua slot penuh . Nak tengok mobie ,semua mobie tak sonok . Haha . Fara pula sana sini situ jenjalan cari pakaian tapi satu pun takde yg kene kat hati dia . Here's some photo yg ada d tangkap .

in the elevator 
X-mas tree

Hehe got my own VJ now . HAHA 

Ka thats all :p hehe bai
Share:

12 comments:

  1. best kan dapat jenjalan dengan member ? :)

    ReplyDelete
  2. Cute lah miraa nie. Eh, terasa rindu pulak nak kua ngn member-2 bila baca entry nie :)

    ReplyDelete
  3. comelnye kak miraa tringin pulak nk jumpe kak miraa ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha comel ke comot ? haha nak meet akak ? haha jangan laaa .. akak huduh :D !!!!!!

      Delete
  4. wah mkin chubby la miraa ! hehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini