Aku dah pandai ! #chibi-ing

Views
Mwahaha TwT finally after berkali-kali menempah chibies , now miraa dah boleh sikit-sikit buat sendiri . Wee ~ and believe it or not I tak de tengok any tutorial or ask anybody . #Arrogance :p kalau ask pun mungkin sia-sia dan my quota akan dibazirkan . korang boleh tengok warna pun miraa tak tau nak susun or ap-ap lah nme nye tu . HAHA ! Dan no shadow effect at all x’D memang noob betul .   Tapi happy gak ah sikit hahahahha  x3 gembira tahap extreme dah ni haha . So on this entry today miraa nak bagi korang chibi yg tak brape nak sempurna TwT sila beri komen ye dan jangan laa kutuk .. Ini pertama kali sy buat . Sy pembuat chibi yg tidak bertauliah x’D









Nota penting :
1. Jangan mengaku chibi ni milik korang dan mengubah mana-mana bentuk atau warna :’D
2. Jangan tanya macamana saya buat or minx tutorial . Sy baru laja mana ingat apa sy buat ==
3. Haram sama skali untuk di re-freebies kemana-mana blog tidak kira dah minx izin atau tidak . (Hui . Satu hari aku buat senang-senang nak copy == tumbok kang xD)



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

23 comments:

  1. Replies
    1. hee thanks :'3 but masih belum mahir . tengok je laa tone warna tu x'D tudung chibies ni pn senget hahaha

      Delete
    2. Tak perlu perfect sgt..kadang yg senget benget tu la ramai org minat ^^

      Seriously comel..dah pandai buat chibi ♥

      Delete
  2. comeyy la miraa ! gradient look I guess? :3

    ReplyDelete
  3. comeyy sangat..kita je la tak pandai buat lagi espeseli mata..tak kreatif nak buat.. *smile*

    ReplyDelete
  4. kak Miraa , nak tak saya masukkan akak dalam satu group ni . dalam group ni , akak boleh tengok bakat orang yang pandai buat doodle .sekaligus akak boleh belajar buat doodle dengan lebih cantik.

    ReplyDelete
  5. Jom Join GA ni..tarikh tutup 25/2/13~
    http://aztiqah0216.blogspot.com/2013/01/nt-mini-ga-topup-rm30.html

    ReplyDelete
  6. cute la ! mcm tuan blognya... hewhewhew TwT

    ReplyDelete
  7. wahh ! kat mana akak blajar buat ni ?. .sya pndai lukis ats kertas je. . heheh

    ReplyDelete
  8. cantiklah kak buat doodle nih

    ReplyDelete
  9. apa maksud xblh di freebies kan? akak nk guna buat header blh?..nnt akak letak credit..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini