Saturday, 19 January 2013

April yg penting #Awesome


Assalamualaikum . sihat ? haha . bercakap pasal April ni kan . banyak tarikh-tarikh yg kewl dalam bulan ni . 1st of April . heh . hanya mampu tersenyum dan melupakan . HAHAHA kejam ? look who’s talking :D ignore about that . kay . fes , 3rd April 1995 . woo haha . apakah tarikh itu? That’s Helmi Mohd punye bufday . ahaa kay tak tau laa betul ke tak but seingat sy itu kut . kan ? haha :’D sory bro kalau salah . ngahaha . Then , 8th April 1994 . Apa itu ? haaaaaaaahh . yesterday mse sibuk photocopy important docs , tak pasan lak ada sijil tu ehhehehew . on that date me mom & dad nikah . After that on 14th April 1994 lak sijil tu dikeluarkan . memang lama eh nak tunggu sijil tu kluaq ? hoho .

20th April 2013 pulak … :’) hehe .. sepatutnya pada tarikh ni miraa akan dapat lagi sorang adik . adik perempuan TnT umm .. but benda nak jadi kita nak buat apa :’) mom kgguran masa baby tu umo 3 bulan . dah boleh nampak tanda2 that baby tu pempuan . cause mom suka makan buah-buahan .. sayur .. and mom tasuka kat ayam or any daging at that time . masa mom kguguran tu pulak , abang *adik miraa yg besa* tu yg angkat baby tu from bilik mandi T^T he said that the baby is a girl .. berganda miraa sedih .. hmm :’/ sampai skg masih lagi fkir benda tu ..

22nd April 1995 . haha wah . taon 95 :p taon miraa haahaa . ada apa dengan tarikh tu . okay actually ada dua . fes it’s Earth day . and second its Effa’s bufday >w< siapa dia ? bff miraa since form 1-3 . bukan tu jaa . dia ni bekas plajar umi mase kat Prasekolah dulu . hue hue hue :3

24th April 2010 . Hehe and this is the most important date in my life . coup dengan buah hati sy tu :3 haha . who knows someday kitorang akan kawin on this date gak ? haha but 202X something laa hehe . kene habiskan blaja . dapat keje . ada rumah .ada krete . baru both senang hati haha . hidup bahagia . agagaga :’D kay melalut sudah … korang lak ? Bulan apa yg banyak tarikh penting ?
Share:

6 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini