Monday, 7 January 2013

Bored much


Hello hello hi hi x( kay now I know whats menanam anggur feels like haha . Harap-harap nanti result dah kluar sy dapat masuk in any IPT cause duduk kat rumah menghadap lappy sangat-sangat bosan dan lampu broadband tu pula warna merah sepanjanjang hari . Nak edit blog org pun tak boleh . Ni pun update blog pakai enset . Humm -- whatsapping might be cool hehe ... my mr z pun a bit busy this week before cuti chinese new year . So tabah-tabah je la .

Lesen pulak belum approve . Cemane nak mula meniage . Aishhh ~ aptb . Duduk membesar lah lagi lepas ni haha . Letrik lak mengade , kejap kuat kejap plahan hahah . Sume serba tak kena pulak lepas gembira-gembira .

I hope that big thing sampai lah kat Sabah this week . Then wait a week lagi after dapat bonus , then then boleh jenjalan ngan family xD ahaahaha macamacam pulak dah . Dalam 3 hari lagi abang bufday . Wohoo ! Mesty dia dapat tu benda yg dia nak . Iphone5 ...woaa haha semoga anda dapat la ea enpkn tu bro keh keh keh ... for now enko pakai je la s3 mini tu :p

Haha jauh mengarut dah rasanya . Now nak g lipat-lipat segala kain yg ada . Wee . Ada yg nk tolong ? Mai tolong :p hehe have a nice day guys ;)

Share:

2 comments:

  1. menanam anggur amat la x best.. hhuhuhu.. kte same.. heeee

    ReplyDelete
  2. hehehe mau juga. upah? hehehe just kidding ! :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini