Cucian telinga selama 5 jam !

Views

Assalamualaikum ~ Wee hahaha . Sabtu lepas miraa dah dicuci telinga selama 5 jam kat sekolah memandu pantai barat sabah *eh tak ingat nama tempat tu* haha xD lepas ni akan ambil test . Friday . Yay rasanya akan gagal kut haha . 500 soalan . 2 kali ja lulus haha . Amacam ni TwT

Sebelum smpai kat scola tu en , miraa ada terfikir kat kpale ni . Mesty nanti sampai situ ada orang yg miraa kenal . Then nila sampai je kat situ . Ha ah laa . Ada classmate miraa :p sorang pempuan and sorang laki . Dorang okay ah pernah bawak krete == miraa ni ap gak . masuk gear 1 pun terus mati enjin kete hahaha dah tu bawak selaju 20km/j ahhaa

So now hanya membaca simbol2 pelik kat rumah :3 dah ask buah hati pasal test ni . katanya senang . tapi harap2 laa soalan yg kne bagi tu semua sama dan takde beza haha . kalau sama ja memang sure boleh lulus :p haha . yg menakutkan skg ni test utk rabun warna . yela bukan nak kata miraa ada rabun tu but biasa la kalau panic apa2 boleh jadi kan ? haha kang silap tanda pulak agagag .

Bila dah ada lessen sendiri and boleh bawak krete baru laa boleh gerak sana sini dgn cepat :P haha . payment for taking this driving license me parents yg tanggung x3 hee miraa ada ask dorang and minx izibn utk keje but tak kne bagi . so miraa dudo umah dan jual soto every Mon-Fri haha duit jualan semua miraa punye hehe . and my next target nak beli Samsung Galaxy Note . Kalau dapat Note 2 pun best hehe . Orang kta tak mampu miraa nak beli sebab jual soto manada untung . amboi kejam :’) heh . kalau satu hari miraa kumpul RM20 dalam tabung , cepat la miraa dapat akak oi . kadang2 dalam sehari miraa boleh gak simpan 50 kat tabung xD tu pun KADANG-KADANG . baki yg lain beli barang hahaa

Buah hati lak mungkin pulang pj this Fri :3 ! Yoyoyoy !  Gembiranya haha . boleh call puas-puas ! XD ! tapi , knape eh cara miraa ckp skg ni a bit berbeza == sebab dia bf miraa miraa bckp cenggitu ke ? haha . cbe try test call miraa . mesty korang jadi pekak teros haha . okay dah jauh melalut . baii :p oh ! and one more thing , nums 014xxx6589 tu bukan nums miraa dah ye . Dh jadi hak milik adik miraa . haha korang msg laa and call lah sepuas hati memang dia tak akan bg any respon hahaaaa baii J

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini