Wednesday, 2 January 2013

First wishes came true !

Photo: baru kejap tadi aku update blog pasai nk beli monitor xD dah dapat. thanks baba ! iloveyouuuu <3
Huweee ! x'D baru pagi tadi miraa update pasai nak beli monitor kan kan kan ? Tacaye ? Nah tonyoh sini dan baca . Wah ... Miraa bercadang nak ajak dad g survey and tengok price brape . Tup tup ! Acer comel berada dihadapan . Macam windows 8 lak . Meby memang kut haha tak tanye banyak . Terus dad kua an wallet and bg member card "cukup?" haha dad tanya cenggitu opkos laa nak beli kan ! x'D wahhh dapat sebijik monitor ! Wee bukan tu je . Tadi miraa g renew lesen meniaga . Dad nak open semula gerai soto and well what do you know . I'll run le business xD ! Yeah ! Hehe now otw pulang rumah nak test pasang monitor ni haha . kbai ! Korang macamana ? Dah ada wish korang yg dah termakbul ? mai kongsi :3
Share:

5 comments:

  1. Wah2..makin seronok la berblogging lepas ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. smew je kot :3 miraa beli monitor je bukan ngan pc skali

      Delete
  2. b'tuah nyaa kak miraa . jeless sngt3 *_*

    ReplyDelete
  3. malangnye.. my wish x t'mkbul lgi.. huhuhuhu
    tahniah dpt monitor bru.. hehehhee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini