Tuesday, 22 January 2013

Freebies: Animated kawaii emoticon

Assalamualaikum . Few days ago kat email miraa ada ada Anon tanya kat mana nak dapat icon comel kat bahagian sidebar miraa tu hah yg ada money machine hehe . Umm miraa dah lupa katmana miraa dapat . Kat tumblr kut . Miraa simpan kat draft jep semua bendatang cumil-cumil ni . Hehe 





Kalau korang nak guna korang tekan je copy image . Btw jangan lak lupa tinggalkan notes sikit :p jangan sombong-sombong ye ? Orang comel tak sombong haha . Boleh re-freebies . But put my name and also linked it to my site . Kalau tak ... huhh . Siap lah korang miraa baham atau lebih best , miraa campak korang kat kandang naga xD hehehe !
Share:

19 comments:

  1. salam , cute , thanks , kite amek 1 tau , =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure ^w^ amek semua pun boleh . haha :D

      Delete
  2. hi . comel sangat . kita ambik untuk cbox ea ? hee thankyou

    ReplyDelete
  3. salam nak ambik boleh banyak :) ?

    ReplyDelete
  4. kita nak ambil jugak,. thanks miraaa :D

    ReplyDelete
  5. cute lah >,< adek amek semua :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Cantik nye... kawaii sangat,,, :)
    Thanks sista :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini