Freebies: Chibi muslimah doodles #bawal

Views
Assalamualaikum . You do know that wearing hijjab is awesome :3 Islam itu indah . Yeah I know that skg ni dah banyak yg pakai tudung . Lebih-lebih lagi bila orang tu blogger yg makin lama makin hot ahaha ~ Melalut di awal pagi . Oky tadi jenjalan lagi cari  webthings . jumpa satu blog . sangat awesome . Jumpa lah doodle-doodle comel ni . dan blogger tu rasanya artstudent . sama macam kat tempat miraa tempah doodle kat header . lalala . lari topik ! 



Anyway credits to PEARL for this doodle :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

16 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini