Tuesday, 22 January 2013

Freebies: Couple doodles GIF

Assalamualaikum
For a long time miraa tak bagi korang any freebies for webs and software .
Ngaa bukan sengaja . Tak tahu nak bagi apa . So tadi miraa bukak Google and found these
chibies :3 cumel hhe . For this doodle korang mungkin tak boleh guna untuk header
cause it's format in GIF . But miraa sangat pasti ramai yg tau ubah ;)



Klik gambar yg korang nak then tunggu habis loading . Dah habis nanti korang boleh copy image atau pun save image . Hehe ramai orang guna ni untuk letak kat entry , sidebar and oso bagi kat bggf dorang ahaaa ~ Okay then sampai ni ja ;) Nanti kalau ada lagi miraa re-upload je kat sini . 

Share:

12 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini