Hey its 2013

Views
Hello there . Woo hoo ! Miraa update lewat sehari ja haha . Sibuk tau on the 1st Jan of 2013 . Miraa jadi baik dan rajin smalam haha . Pagi miraa bermula dengan baik . Miraa bangun awal then amek ubat . Miraa awal pagi tak buad keje sangat . Then mula mengemas bilik yg sangat-sangat bersepah . Haha baju sana sini baju baru smua bertempiaran atas katil dan lantai . Kenapa ? Semua miraa tak muat == habis je duit beli . Ni nak mula kuruskan badan biar boleh muat smua ahah . Then g jahit kan lencana and name tag adik-adik haha . Okay baju ptame memang senget lah jahitan then ke-dua dan ketiga dah okay . Tolong iron kan skali lagi nah kau mane nak dapat akak baik acam ni xD lepas tu miraa tolong balutkan lagi buku text dorang haha . Wahh rindunya TnT yela miraa tak dapat balut buku text sendiri lagi haha

Photo: haha sasak jiwa tgk xD
Sedang sibuk mengemas , sempat lagi bodek Adi . hehe minx keyboard dia . Sebab miraa malas nak tarik lappy tu hanya untuk menaip nombor . hehe . macam pro dah taip kat nums pad lelaju haha lol . Maybe lepas ni miraa tahu dah apa miraa nak guna untuk duit yg miraa kumpul . Beli monitor haha kewl ! Macam dah ada pc dah kalau cenggitu . Dah cukup :p ada mouse , ada speaker , ada keyboard dan nak tinggal tambah lagi monitor haha . Tapi rse macam nak tolak almari besar tu . Sempit dah bilik miraa sebab banyak betul kotak-kotakan . Then nak minx lanje mommy beli small-small closet yg comel X3 !! hehe !

My encik Z pulak dah g n9 alek . Hew hew hew TnT risau jugak dibuatnya . Mse fes day dy g sne alek , dy g makan ikan and smua-smua lah makanan berasaskan ikan . Kuar alergi dy . Ta pasai2 pulang pj alek amek ubat :'( now I know why he hates fish . Nanti dah kawin I bagi you makan ayam je ye ? :p hehek bia you jadi gemuk dan bulat haha . Permulaan 2013 ni bsame ngan dia okay ja <3 hehe takde gaduh-gaduh . Miraa pun faham gak dia kat situ blaja . Miraa pula kat sini keje . Keje ap ? Heh belum ad pun . Stakat ni urus online shop and meniage kat "tamu" jep . Nak keje kat kedai gambar but tak sure agi ada kekosongan atau tidak . Haha okay thats all for yesterday reports :p hha . 2013 korang pulak cmne ? Mari lah kongsi-kongsi . Bak entry link 2013 korang hehe ! Kbai ! Have a nice day !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. baik nye akak ni.. hehehe.. hepy nuyer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memang baik hahah . thank you . happy new year too

      Delete
  2. wahhh...tu pc ke laptop tu..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini