Itik pulang petang , kami kluaq petang ~

Views
Buahaha . Harini miraa , dad and adik miraa yg f4 (Amir) kluaq petang beli barangan untuk gerai soto miraa tu . Harini jugak habis semua barangan haha . Mee dan daun sup oso bawang goreng abes . Harini lak jugak orang sibuk cari soto . Haih . Susah gak . Btw korang boleh tak bayangkan cmne dalam satu masa korang jadi chef , then waiter , pencuci pinggan mangkuk dan jugak kat kaunter kutip duit orang HAHA cool ~ penat == dan berat miraa bebetul kurang . Gila gila gila . This is the best way for you guys to turun kan berat badan haha . Ada org tnye haritu rahsia turunkan berat badan . My dear , this is it :p hehe . Kay dah pening nak menaip berjela dalam krete . Rasa nak muntah :'( bai bai . See you guys nanti ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini