Wednesday, 16 January 2013

Mustache watch

Assalamualaikum . Hummmp skg mmg da tak boleh update blog dengan normal dah . Why ? Tatau cmne nak drag picture tu kat top post. Haha kalau nak update kat lappy or pc bukan dapat pun . Broadband menyib... hehe taleh mencarut ... taleh taleh taleh ...

Btw ramai yg ask "akak , ada jual mustache watch tak?". Ada jugak yg ckp , "akak , ring and necklace mustache akk ad jual . Watch ada tak?" . So here I am today nak update pasai tu . Kat page belum update so update kat sini la dulu :)

Mustache watch pre order
Price : RM50
Free shipping to EM / WM
Whatsapp : 0178174610

Share:

3 comments:

  1. jom join ga di blog sy..
    http://love-berry06.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. OMG. Ini ang saya cari - cari. Nanti saya nk beli saya contact awak kayy. Btw, benda ini still ada lagi tk ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini