Soto Miraa Hussin

Views

Assalamualaikum ^^ lama menyepi . Dah bersawang dah blog miraa ni . Menyepi bukan menyepi takde sebab . Ada sebabnye .. huehehe . Nampak tak gambar ni ? Hahhhh miraa dah jual ni alek xD tatau ap bende ? Well its a soto . Kalau kat snanjung pgl bihun sup kan ? Miauu hehe .

In the making of it . Haha ada 4 steps ja bg miraa . Fes , mee . Then susun ayam . After that letak timun dan bawang goreng oso daun sup . Dan yg paling penting letak sup xD its fun yuno ~ fes day a bit masin sup ni haha but after 3 days dah okayyy ...

Nak rasa ? Mai la datang umah miraa :p kalau tau la haha where ? KG Kambizaan , Papar Sabah . Hahah tatau lettew :D kayy then thats all about this soto


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

18 comments:

  1. yummy...x nak kongsi kew???hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehek kalau kongsi nnt rugi laaa pniagaan miraa xD

      Delete
  2. nanti buat resepi pulak ehh..hehe

    ReplyDelete
  3. Sedapnyeeee..lame tk mkn soto..biasa soto ayam best sngt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg pun :3 kalau soto cmpur lg sedaaap

      Delete
  4. wah..sedapnyeee... dah lame tak makan mee soto :D

    ReplyDelete
  5. wah nntila pi umah miraa mkn soto ! hehehe *mcm la tau* :p

    ReplyDelete
  6. omaiigoddd terliur tengok haha btw nak tanya kak miraa ada amik upah tak promote barang ? just asking :) singgah website hijab saya kalau ada masa terluang. www.farrsha.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini