Tuesday, 22 January 2013

WARNING! WARNING! XD


Photo: Hello there ! Miraa nak minx tolong :) Ok ada yg dah tahu . FB dah letak syarat baru which is 10% sahaja yg akan menerima post terbaru from Miraa Hussin's blog . So follow these easy steps below kalau taknak ketinggalan dengan sales or promotions ;)

1. Click/hover "LIKED" button on this page (fb.me/miraahussin)

2. Click GET NOTIFICATION & SHOW IN NEWS FEED.

3. Click ADD TO INTEREST LIST.. 

Don't miss any sales/promotions from this page <3
klik utk lebih jela

Hello there ! Miraa nak minx tolong :) Ok ada yg dah tahu . FB dah letak syarat baru which is 10% sahaja yg akan menerima post terbaru from Miraa Hussin's blog . So follow these easy steps below kalau taknak ketinggalan dengan sales or promotions ;)

1. Click/hover "LIKED" button on this page (fb.me/miraahussin)

2. Click GET NOTIFICATION & SHOW IN NEWS FEED.

3. Click ADD TO INTEREST LIST..

Don't miss any sales/promotions from this page <3
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini