Sunday, 10 February 2013

Blog | Chibi | Error | Order

Assalamualaikum  everybody ^o^ heh ni tatau terpublish brape ribu kali dah . tekan satu , ada error . tekan lagi publish asyik error yg kuar . bila fedup tengok kat post mahai ! penuh haha . tpakse delet lagi . hum btw korang rasa ada masalah tak dengan blog miraa ni ? knap eek loading lambat semacam ? == ke miraa je yg bmasalah ? hehew . miraa dh buang widget search and button social networks tu . baru okay sikit …  Hai macam-macam betul masalah . lagi tu smalam miraa seharian menghadap blog tetibe letrik boleh ilang == dah siap satu blog cust tinggal lagi nak tekan save boleh miraa dapat bencana serupa macam TwT sabar je lah miraa . 

haih , akak-akak sekalian . miraa mintak maaf late untuk siap kan tempahan blog kali ni . bukan miraa sgaje . dah jadi cenggitu miraa pun pening gak pk TwT dah la tak buat any backup . kene start over from A lagi . haih ni tatau bila la akan siap . so for now blog edit order are closed ^n^ oh oh ! and miraa dah mula buat chibies hehe well takde lah secomel mana but ada jugak yg beli :’) kalau korang nak tempah boleh gak . miraa bagi harga pengenalan dulu . RM3.00 each with no background . RM5 wif background . plus-plus soryy miraa tapandai nak buat lightning effect :p hehe
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini