Cek Churp Churp saya yg ke 3 !

Views



Assalamualaikum . Mesti ramai dah yg tahu tentang Churp-churp tapi memang masih ada yg tak tahu juga cara nak guna . Apa-apa pun , sebelum tu korang daftar lah dulu kat SINI . Tak susah sebenarnya nak earn duit kalau rajin . Yela saya ni menganggur == nak tunggu result SPM lah katakan . Ada yang cakap saya menipu soal Churp-Churp ni . Isk untuk apa saya nak tipu ? Saya nak tolong salah . Haih . Ada kata "poyo lah cakap besar bukti takde" okay , awak nak sangat bukti tu kan ? Image kat atas tu cek sebenar yg saya terima daripada Churp-Churp . Ini pula ucapan awal surat cinta yg saya terima dpd Churp-Churp ;


Pada yg masih tak percaya , saya tak tahu nak tunjukkan macamana lagi . Tiada rahsia untuk dapatkan earning :) Cara yg paling mudah untuk yg baru bermula *aiseh macam pro* , cuba kumpul follower bagi pengguna blog dan twitter . Kemudian SHARE iklan yg Churp-Churp tawarkan seperti ini ;
Earning yg korang dapat bergantung juga sama ada orang yg klik kat link korang atau pun beli sendiri item yg korang iklankan tu . Klik link tu maksud saya , orang masuk ke link yg korang share . Itu pun kalau churp-churp ada sediakan iklan sebegitu :) Kat akaun sy ada berkaitan diskaun-diskaun ni je . Nampak kan button SHARE NOW tu ? Kalau ada orang yg beli melalui link korang , then RM15.58 tu akan masuk ke akaun earning korang . Bila dah cukup RM100 , korang boleh cash out . So tunggu apa lagi ? Jangan lepaskan peluang ni dan daftar sekarang ! - Pis yo !
P/s: Maaf saya tidak membuka akaun ANONYMOUS untuk meniggalkan komen . TY

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. seronoknyer . . kita punyer langsung taknak naiknaik dah . . . sadis betul -,-

    ReplyDelete
  2. untunglah :D simpan duit tu baik-2 ye dik :)

    ReplyDelete
  3. wah , nak join lah :D tapi pening sikit lah nak share die tu , banyak pula form2 yang nak kena isi -.-'

    ReplyDelete
  4. wah...best nye..meh lah kongsi ngan kite..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat cek yg ke 3 hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini