Sunday, 24 February 2013

Cikgu sayaa ! #doodle lagi ~

Assalamualaikum hihi dah sehari tak update :p konon lah hahaha . sat agi nak continue edit blog ;) huhuuu omei kan couple kat atas ni hihi kat atas ni both me cegu kat scola . Madam Mahani tu my english teacher masa fom 3 . Mean while cegu Fareed to her husband :3 hehe . Dia ajar subject2 scie stream so me tak brape tahu ah :D haha nampak kan miraa tak pandai buat doodle lelaki ? heheh .. k nak sambung edit blog orang ;) insyallah miraa bagi tgk contoh banner yg miraa dah buat :) 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini