Friday, 8 February 2013

Doodle/chibies for sale ! ;)

Assalamualaikum ^^ hihi miraa ada buat few chibies . Miraa akan mula ambil tempahan chibi bila miraa dah pandai sketching hehek ! Now miraa just use harga ni sebagai harga pengenalan . Miraa akan mark up fixed price later on . Now miraa a bit busy siapkan blog tempahan . Hehew ^w^ so buat masa skg miraa brenti dulu ambil any order . Bila dah bukak alek , miraa akan update sama ada kat blog atau kat page Miraa Hussin's blog . Oh ye , chibies kat atas tu RM3.00 setiap satu and korang boleh bayar guna topup transfer via Maxis . Korang boleh minx miraa tukar color tu . Anything just contact me via Fesbukk ^w^ hehe
Share:

5 comments:

  1. Auww <3 Comelnya chibi tu >.< geram tengok

    ReplyDelete
  2. Comey omey chibi tuh !! >.< Pandai kak Miraa buat ye ;)

    ReplyDelete
  3. eheh thanks :) takde lah comel sangat . akak pun baru mula melukis hhehehehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini