Saturday, 16 February 2013

Freebies: Clip arts comel! Creature/animal ++++

Assalamualaikum . Huhu ~ miraa dah gitau post entry before ni yg miraa nak penuhkan blog ni dengan clip arts eh eh ! tak .. maksud miraa freebies heeh . ok yg ni semuanya miraa dapat dari Meitu Xiuxiu yg korang tak habis-habis salahkan miraa maki miraa dan macam-macam lagi . So HARAM sama skali untuk korang nak re freebies . Nak miraa maki juga tak ? :'D hee korang tau tak rasa apa kat hati bila orang marah kita bila kita dah bagi benda tu ? Tolong cari kan benda tu ? Eee hehe .

Ok taknak buang masa . korang ambil lah dan guna sebaik-baiknya . Masih banyak lagi yg miraa nak upload so kalau tak nak ketinggalan follow ler blog kite ni :p hehe . Korang tekan Ctrl serentak dengan gambar yg korang nak dan save image . Ok bai . 





Jangan re freebies ! INgat tu == !!
Share:

12 comments:

  1. Replies
    1. muekeke . creature manakah yg telah menawan hati mu ? ;p haha

      Delete
    2. Haha, kalau ikut semuanya kecuali yang monster tuh :3 menakutkan

      Delete
  2. Kak mira nk amik 2 boleh x ? ^_^ , seyes comel :)

    ReplyDelete
  3. amik tiga tau kak miraa. hehe tq tq

    ReplyDelete
  4. saya amik ye kak. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini