Saturday, 16 February 2013

Freebies: Clip arts comel! Creature/animal ++++

Assalamualaikum . Huhu ~ miraa dah gitau post entry before ni yg miraa nak penuhkan blog ni dengan clip arts eh eh ! tak .. maksud miraa freebies heeh . ok yg ni semuanya miraa dapat dari Meitu Xiuxiu yg korang tak habis-habis salahkan miraa maki miraa dan macam-macam lagi . So HARAM sama skali untuk korang nak re freebies . Nak miraa maki juga tak ? :'D hee korang tau tak rasa apa kat hati bila orang marah kita bila kita dah bagi benda tu ? Tolong cari kan benda tu ? Eee hehe .

Ok taknak buang masa . korang ambil lah dan guna sebaik-baiknya . Masih banyak lagi yg miraa nak upload so kalau tak nak ketinggalan follow ler blog kite ni :p hehe . Korang tekan Ctrl serentak dengan gambar yg korang nak dan save image . Ok bai . 





Jangan re freebies ! INgat tu == !!
Share:

12 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini