Monday, 18 February 2013

Freebies: Clip arts cute dan kawaii ! Doodle

Assalamualaikum ^_____________^ hehe lebar betul senyuman miraa . Hehe miraa nak bagi freebies lagi . Macam biasa lah miraa dapat kawaii clip arts ni dari Meitu Xiu xiu ~ Huhu kalau korang berkenan dengan doodle ni korang boleh tekan button CTRL kat hujung keyboard korang tu dan tekan gambar yg korang nak kan seterusnya SAVE IMAGE .



Nota penting ye ! == jangan nak re-freebies any of my freebies and state it as your own . I'll bite you == !! Got it ? Hee thank you ;) oh oh ! Dan jangan lupa untuk tinggalkan komen kalau nak guna . "Don't be an arrogance blogger" huhu ^^ peace  yo!
Share:

25 comments:

  1. Miraa edit semua ini pakai software apa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. "miraa dapat kawaii clip arts ni dari Meitu Xiu xiu...." :)

      Delete
  2. comel sgt.. x pndai nak buat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa sis ? :) bukan miraa yang buat ni

      Delete
  3. Ambik beberapa ketol freebies nie ^.^ Thanks for it sis :*

    ReplyDelete
  4. comel la ! mira,akak amek satu leh?.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ngeeee mmg pun ;) byk g yg comel kat Meitu

      Delete
  6. kak mira ambik kat metiu ? asal cari x jumpe pom ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. meitu ni sejenis software untuk edit gambar . dy chinese and boleh tuka some of your pc prog into chinesse gak :) search je xiuxiumeitu

      Delete
  7. bukan . xiuxiu tu mmg dah adee . tapi gambar2 ni kak miraa cari kat mane ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tab paling atas , tab yg ke 3 dari kiri

      Delete
  8. ambil satu eh, ehehe, thank you =*

    ReplyDelete
  9. saya nak ambil doodle ni ye:D terimakasih

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini