Saturday, 16 February 2013

Freebies: Cute ballon/chat cloud

Assalamualaikum . Previous post miraa cakap nak bagi lagi . Tekejut ke secepat ni ? :D miraa malas simpan lama-lama nanti lupa . Hee dan you are forbiden to re-freebies any of these ! Eh eh ! Aku tak ambil dari blog korang pon == aku ambil dari software Meitu ! Sudah jangan nak jerit kat aku :p ehhe kalau Anon account tu miraa open ,mesty korang cela kan ?? Hehe kalau berani tunjuk laa diri sendiri :p GEGEGE





Tekan image serentak dengan CTRL then save image . HOHO okbai ~ banyak lagi ni nak upload ~
Share:

12 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini