Tuesday, 19 February 2013

Freebies: Doodle buda scola dan lollipop!

Assalamualaikum ^_^ hari ini miraa jadi baik hati . Hehe miraa buat doodle ni untuk blogger yg masih lagi bersekolah . Hehe miraa dah tak scola so buat apa miraa nak guna doodle ni TwT actually masa buat miraa ni rindu nak pergi scola alek haha tapi bila mom suh masuk form six tanok xD okay just face the music hehe . Kalau korang nak ambil just tekan ctrl dengan gambar tu serentak dan save image . Oh and miraa tak bagi transparent :p

Peringatan lagi sekali .HARAM untuk di re freebies . Huhu mungkin lepas ni nak kene wujudkan lesen bla bla bla ni untuk melindungi hak cipta miraa :p ehehe . So siapa-siapa yg ambil tu jangan beratkan jari untuk meninggalkan komen ^_^ insyallah nanti miraa buat lagi hehe bak idea meh :p kbai!
Share:

38 comments:

  1. comel nye :) tp akak pown da x skolah da..hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe opkos ;) jgn lpe creadit tuuu mee :D

      Delete
  3. comel !minta izin nak amik tau :)

    ReplyDelete
  4. comelnya :D Nurin ambik ye

    ReplyDelete
  5. Akak.. saya ambil ye! comel sangat! hehe thank ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini