Freebies: Doodle comel makan ice cream!!!

Views
Assalamualaikum hihi macam yg miraa tanya kat page smalam , ada orang req buat dodol ngah makan ice cream . hee macam perli miraa je kan? :p tao la miraa makan bam-bam haha . Okay okay ~ nah ambil . Sory ye tatau nak color kalau ikutkan perisa ice cream :p macam biiasa tekan CTRL dan gambar yg korang nak tu serentak untuk dapatkan image saiz besar :p


Dan mohon skali lagi orang yg tatao malu tu berhenti me-re-freebies dodol-dodol buatan saya yg tak seberapa mahir ni == aku tasuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faham ?! Please respect my arts ==

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

19 comments:

  1. ohsem !! suka tengok freebies mira. comei2 belaka :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Comeylaa Kak Miraa! Semalam saya ada req doodle jugak kt Kak Miraa. Doodle, chibies pakai spek mata Hello Kitty and buat peace.

    ReplyDelete
  3. Lapar lah pulak. Hahahahaha. Comelnya doodle tu :o

    ReplyDelete
  4. Ahhhhh,doodle tu comel sesangat.Geram tengok,Saya rampas satu ye:).lagi satu kak Miraa,boleh x saya mintk kbenrn nk upload kt blog saya,itu pun klau kk Miraa Kasi dengan seikhlasnye.Tq

    ReplyDelete
  5. Comelnya.. amek bnyak-2 ..hoho

    ReplyDelete
  6. comel sgt . sy ambik satu ye :)

    ReplyDelete
  7. comel..amik ye untuk belog saya yang bru na start ni..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini